Cégünk 13 éve alakult családi vállalkozás formájában. Két testvér gondolt egy nagyot ami szépet tudnak alkotni miért ne osszák meg másokkal, így örömet szerezve másoknak is ! Kertész technikusként megszereztem az alapokat majd továbbképeztük magunkat a kertépítés szinte minden részén . Mindig új és újabb dolgokat sajátítunk el hogy változatos és szép kerteket és kiegészítőket alkossunk . Nem áll tőlünk távol a lehetetlen de a csodákra még kicsit várni kell!

Több, mint 13 éves tapasztalattal és nagy szakmai gyakorlattal rendelkezünk! Vállaljuk meglévő kertjének  felújítását, átalakítását, új kert építését, teljes kivitelezését.
Minőségi munkához, minőségi anyagokat biztosítunk és hosszútávon gondolkodunk. A megépített kert ápolásában is segítünk az évek során, hogy a lehető legkevesebb munkával könnyen fenntartható legyen.  

Kertépítés a terület felmérésével kezdődik, e nélkül e-mailben árajánlatot adni nem lehet. Kertészeti és egyéb szakmai feladatok elvégzését is vállaljuk a kertépítésen belül, legyen az burkolás, pergola, szaletli, kerítés építés, kerti világítás, a talajvíz elleni szigetelés vagy  automata öntözőrendszer kialakítása.  A kerti dekorációra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ez adja a kertépítés ízét, ettől lesz még egyedibb és hangulatosabb a kert. Szép kertek kialakítására törekszünk, emellett sokak számára fontos a kert könnyű ápolhatósága, egyszerűsége, hogy minél kevesebb ráfordított munkával tudják élvezni az ott eltöltött időt.

Láthatjuk tehát, hogy a kertépítés egy eléggé összetett folyamat, sok mindenre figyelnünk kell. Egyik szakmai dolog épül a másikra, érdemes szakembert hívni és hosszú távú kapcsolatot kiépíteni, így hosszú évekig könnyen ápolható és élvezhető lesz a kertünk.